Aquest Nadal, regala entrades per a la nova temporada teatral

Chicuelo, Toni Acosta, Luis Zahera, Peyu, Clara Segura, Marta Marco, kiki Morente... són alguns dels noms que trobareu al Cornellà Escènica

Si esteu pensant en un regal especial per aquest Nadal, doneu-li un cop d'ull a la nova temporada teatral de Cornellà per al 2023. Quedareu molt bé si regaleu unes entrades o un abonament per gaudir de diferents espectacles al llarg de l'any.

Disposeu d'una àmplia programació cultural a les sales de Cornellà: L'Auditori, la Sala Ramon Romagosa, l'auditori de Sant Ildefons i, ara també, la Sala Padró. Hi ha diferents opcions a prop vostre i per a tots els gustos: música, dansa, teatre, circ, espectacles familiars...

Com ja sabeu el Cornellà Escènica agrupa les programacions de L'Auditori de Cornellà i la programació municipal Cornellà Escena. Les entrades ja están disponibles, i si compreu ara tindreu importants descomptes i abonaments per gaudir de més espectacles a un preu reduït.

La programació municipal Cornellà Escena arrenca el 5 de febrer amb un obra per al públic familiar 'El fil vermell' a l'auditori Sant Ildefons i un espectacle de ball i cante amb la frescura i la força de l'art flamenco de la mà de 'Chicuelo', l'11 de febrer a la Sala Ramon Romagosa.

Teniu més informació de tots els espectacles al web de la venda d'entrades: https://entradescornella.cat/  

 

[Si no veus correctamente aquesta finestra, pulsa AQUÍ]

 

Andy-Lucas.jpgDrama, comèdia, monòlegs, músicals, concerts... i molt més a L'Auditori de Cornellà

En quant a L'Auditori, hi ha una vintena d'espectacles que ja tenen les entrades disponbles des de fa unes setmanes, i alguns d'ells, fins i tot, ja tenen les entrades exhaurides! així que ja podeu córrer sino us voleu quedar-ne sense. A L'Auditori comencen l'any a ritme de dansa i musicals: el ballet d' 'El llac dels cignes, dimecres, 11 de gener, ‘Disney Rock’, diumenge 22 de gener, i ‘Recordando Grease’, dissabte 4 de febrer.

Si les treieu ara, recordeu que hi ha interessants descomptes i abonaments, que trobareu en els enllaços d'aquesta pàgina.

Web de venda d'entrades - L'Auditori de Cornellà