Obre la Fira Infantil de Nadal al PELL, la 28a edició del saló lúdic per a infants i joves de Cornellà

Avui, 23 de desembre, obre portes al públic general la Fira Infantil de Nadal, que aquest any s'ha instal·lat al Parc Esportiu Llobregat (PELL). Fira de Cornellà ha dissenyat una sèrie d’accions per donar compliment a les recomanacions de les autoritats sanitàries en referència a la celebració de fires i, en aquest cas, referents a la Fira Infantil de Nadal que acull el Parc Esportiu Llobregat del 23 al 31 de desembre 2021 en base al decret vigent a dia d’avui i aprovat el passat 7 de desembre per la Generalitat de Catalunya. 

Podeu consultar aquestes mesures AQUÍ.

Les mesures preses tenen com a objectiu garantir la seguretat de visitants, expositors i treballadors del recinte. Des de l’organització s'està treballant per poder adaptar-se ràpidament a noves mesures que puguin decretar-se en els propers dies, com seria l’obligatorietat de presentar el certificat digital Covid o noves limitacions d’aforament.

El saló lúdic i educatiu se celebra del 23 al 31 de desembre d’11 a 20 hores, a excepció dels dies 24 i 31, que clourà a les 18 h. Els dies 25 i 26 de desembre la fira romandrà tancada. Les activitats estan dirigides a menors entre 2 i 12 anys alternant tallers creatius, manualitats, esport, ludoteca, castells inflables, etc. 

Les entrades es poden obtenir AQUÍ.

 

Activitats de Nadal 2021 i Reis 2022

La resta d'activitats previstes per a aquestes dates nadalenques i organitzades per l'Ajuntament de Cornellà es mantenen sense canvis, però també pendents de qualsevol nova actualització de les mesures sanitàries que obligui a replantejar-les.

Més informació sobre les activitats de Nadal 2021 i Reis 2022 a Cornellà

AGENDA D'ACTIVITATS DE NADAL I REIS

 

Pel que fa al Campament Oriental, totes les entrades/invitacions disponibles s'han exhaurit. En el cas que alguna família tingui més invitacions de les que necessitarà o que finalment no hi pugui anar, s'ha fet una crida a través de les xarxes socials per alliberar-les i facilitar que altres infants de Cornellà també tinguin l'opció de visitar el Mag Maginet a la Fira de Cornellà.

Recordeu que cada entrada és per a un nen/a d’entre 3 i 11 anys acompanyat d’un adult. No hi pot entrar cap infant sol, ni cap adult sol.

Pel que fa a la Nit de Reis, tot i que actualment encara no s'ha aprovat cap modificació en el seu plantejament, també s'està pendent que noves mesures preventives o la situació general aconsellin fer aquestes modificacions. S'informarà de qualsevol canvi a través de les xarxes socials @culturacornella i @queferacornella