Bona acollida del Park & Ride de Cornellà

Bona acollida del Park & Ride de Cornellà
P&R del carrer Sevilla

Des de la seva entrada en funcionament, al juliol del 2020, el P&R del carrer Sevilla, ubicat al darrere de l'estació de Renfe, ha mantingut una tendència a l’alça, arribant en menys d’un any a tenir uns 300 usuaris actius i una mitjana setmanal d’ocupació del 30%. La xifra s'espera que continuï augmentant a mesura que la mobilitat en el transport públic recuperi les xifres anteriors a l'inici de la pandèmia.

El servei disposa de 40 places destinades als usuaris del transport públic per facilitar l'intercanvi modal entre el vehicle privat i el transport públic. D’aquesta manera es contribueix a fomentar una mobilitat més sostenible i a canviar els nostres hàbits a l'hora de desplaçar-nos. Per fer servir aquest estacionament, els usuaris s'han de registrar al servei a través de l'app d'aparcaments d'intercanvi metropolitans P+R, i podran aparcar-hi gratuïtament el seu vehicle.

La bona acollida del servei, ha fet que l’Ajuntament de Cornellà i l’AMB tinguin previst activar properament un altre servei de park & ride a prop del Llobregat Centre, amb una capacitat per a 100 places, el qual serà el primer centre comercial de Catalunya que destina places a l'aparcament d'intercanvi.

 

Aparcaments d'intercanvi P+R