Busques feina? Apunta't a la Borsa de Treball en línia

L’Ajuntament de Cornellà ha posat en marxa una eina per consultar i presentar ofertes de feina en línia a través del web municipal. La nova borsa telemàtica respon a les necessitats d’adaptar el servei de recerca de feina als nous canals, amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat i aconseguir la inserció efectiva de la ciutadania que està en procés de cerca activa d’ocupació.

La ciutadania podrà fer els tràmits còmodament des de casa, sense haver de desplaçar-se, una solució ideal en l’actual context de pandèmia. Es podran consultar les ofertes laborals vigents i donar-s’hi d’alta. Un equip tècnic especialitzat validarà les candidatures de les persones que s’inscriguin a les ofertes, per tal de comprovar la idoneïtat dels llocs de feina als quals s’han presentat, i se’ls informarà via correu electrònic de l’estat del tràmit. Pel que fa a les empreses, podran publicar ofertes de feina a la Borsa, que seran igualment validades, i, fins i tot, podran generar un espai personal d’empresa mitjançant el qual podran fer el seguiment dels processos de selecció.

Tot i aquest nou canal, el Servei d’Intermediació Laboral de l'Ajuntament està disponible per atendre qualsevol consulta telefònicament o de forma presencial, amb cita prèvia.

Departament de Polítiques d'Ocupació
Parc de Can Mercader - Carretera de l'Hospitalet s/núm.
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 474 33 99
ocupacio@aj-cornella.cat

  

COM ACCEDIR-HI?

Heu d’estar inscrits prèviament a la Borsa de Treball, si no ho esteu també es pot fer via web. La primera vegada que feu el procés rebreu un mail de confirmació amb les vostres claus d’accés.

Accés a la Borsa de Treball