Cap de setmana de festa major a la Gavarra i Lindavista

Després de les vacances d’estiu, es reprenen les celebracions de les festes de barri que, en el cas de Cornellà, indiquen precisament el final de l’estiu i l’inici de la tardor. Els primers en obrir aquesta tongada de celebracions són els veïns i les veïnes de la Gavarra i de Lindavista, que podran gaudir de moltes activitats amb la implicació i participació de les diferents entitats i associacions del barri.

Al següent enllaç podeu consultar el programa complet:

Festa major de la Gavarra-Lindavista 2022 (pdf)

Després dels dos anys de pandèmia, la celebració d’enguany arriba carregada de més propostes lúdiques, que busquen la participació del conjunt de la població per gaudir d’aquesta festa. Les activitats estan dirigides a tots els públics, per tant, qualsevol cornellanenc o cornellanenca pot trobar de gust assistir-hi. El tret de sortida serà una conferència d'Olga Quesada, directora de l'Institut Esteve Terradas, el divendres 16 a les 19 hores, presentada per l'alcalde, Antonio Balmón. Entre les propostes, destaca el vermut amb tapes, dinar popular i música electrònica (dissabte 17 de setembre, a les 12 h, a la plaça de les Delícies), una sessió de risotada popular (també dissabte, a les 11 h, a la Biblioteca Central), a més de diferents tallers i exposicions.

La festa major de la Gavarra-Lindavista està organitzada per una coordinadora on hi col·laboren onze entitats de diferents àmbits, cultural, social o esportiu. Té el suport de l'Ajuntament de Cornellà i la col·laboració d'altres persones i entitats del barri.