Carrers i espais culturals s'omplen de rialles a Cornellà

Aquests dies teniu una cita amb el Festival Internacional de Pallassos, no us perdeu els espectacles a la Carpa de la plaça Catalunya i a molts racons de la ciutat.

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà va arrencar amb èxit el passat diumenge i va reunir moltes persones, grans i petits, amb ganes de riure i passar-s'ho bé als carrers de la ciutat. Des d'avui i fins diumenge l'activitat es multiplica i hi haurà espectacles als carrers, mercats, places, sales de la ciutat i a la gran carpa de circ de la plaça de Catalunya. 

La carpa de Plaça Catalunya torna ser una de les grans protagonistes en la 19a edició del Festival, enguany se celebraran 4 gales del festival, els dies 19, 20, 21 i 22 d'octubre. 
La primera gala, el dimecres 19 d'octubre a les 19 h, serà una Gala Solidària en col·laboració amb Pallapupas, una associació que treballa per donar-li lloc al riure i l'humor durant el procés de la malaltia per transformar els hospitals en espais més amables i plens de vida. A la Gala Inaugural del dijous 20 d'octubre tindrà lloc el lliurament dels tres Nassos d'Or que s'atorgaran aquest any. El primer a la companyia Los Excéntricos, un trio de pallassos de llarga trajectòria que no va poder rebre el seu guardó en l'edició cancel·lada de 2020. I, els dos Nassos d'Or 2022 en homenatge als germans Carles i Lluís Raluy. Les gales estaran presentades per La Churry, portaran la música de Pa de Quilo i comptaran amb els espectacles de Barbara ProbstAimé MoralesHilary Chaplain i Lotta & Stina.

NAS D'OR 2020 I 2022
         Carlos Raluy
image
ELS ESPECTACLES ALAIRE! 
El festival omplirà els carrers de la ciutat d'humor i riures gràcies a propostes com la Cercavila Clownic!, que la tarda del divendres 21 d'octubre donarà el tret de sortida a un cap de setmana ple d'espectacles arreu de la ciutat amb la participació d'Always Drinking Marching Band, de la Cia La Tal i La Bagnoire Roulante, dels pallassos d'Asaco Producciones i les pallases de Las Emperdonadas.
Els pallassos i pallasses també arribaran als mercats de Cornellà el matí del divendres 21 d'octubre. El Mercat de Sant Ildefons serà ocupat de nou per la Cia. Las Emperdonadas i l'Always Drinking Marching Band, mentre que el Mercat Marsans gaudirà de la Cia. Obra Vista i Mimo Chispa.
A més, durant tota la setmana ens toparem amb activitats i espectacles a l'aire lliure per diferents zones de la ciutat. 
*Recordem que per primer cop el Festival oferirà espectacles amb àudiodescripció, La Orquesta de malabares de la Cia Pistacatro i Baobab de La Pera Llimonera, a més de l'entrega dels Nassos d'Or traduïda al llenguatge de signes. 

DES-PISTATS! 
Els espectacles Des-pistats! són aquells que se celebraran a les sales, teatres i auditoris de Cornellà de Llobregat. En aquesta edició, per primer cop s'integren totes les sales del municipi a la programació amb la incorporació de la Sala Padró, fent així que el FIPC s'estengui encara més per tota la ciutat i els seus barris.

ESPAI CASTELLERS - ALPUNT! 
Una de les novetats d'aquesta edició serà el punt de trobada situat al local dels castellers de Cornellà, que es convertirà en un espai per a professionals obert al públic on poder compartir experiències entre artistes, tècnics, organització i públic.

GRAN FESTA DE CLOENDA A LA CARPA!!!
No us heu de perdre el gran final amb 'Pistacatro' i la col·laboració de la Cornellà Band a la Carpa de la plaça Catalunya, el Diumenge 23 a les 18.30 h.
Ens acomiadarem dels pallassos i les pallasses que ens han visitat aquests dies amb molta música, balls, rialles i abraçades.
Adéu, adéu i fins d'aquí dos anys més!

Podeu consultar tota la programació al web del festival 
Seguiu el FIP a les xarxes socials i etiqueta'ns!
 Facebook del Festival Internacional de Pallassos
 Twitter del Festival Internacional de Pallassos
instagram.jpg @fipallassoscornella