Centres cívics, començar l'any ampliant les nostres àrees de coneixement i d'experiències

Centres cívics, començar l'any ampliant les nostres àrees de coneixement i d'experiències
Propostes vinculades a l'art, el coneixement i el creixement personal.

Els centres cívics de la ciutat ja tenen a punt la nova programació per al primer trimestre de l'any perquè pugueu complir els vostres propòsits d'ampliar coneixements i divertir-vos aprenent. 

  • Al Centre Cívic Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar una vintena de propostes d'àmbits tan diversos com l'educació artística, la música i ball, les noves tecnologies, la cura del cos i la ment, de gastronomia, sostenibilitat, idiomes i altres. Les inscripcions són obertes fins al 14 de gener. Més informació.
  • Al Centre Cívic de la Gavarra podrem trobar la vessant de les arts plàstiques amb el clàssic taller d'art, i també risoteràpia, artteràpia o txi-kung i meditació. També l'associació Gent i Futur ofereix tallers variats d'introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial. Les inscripcions són obertes fins al 7 de gener. Més informació.
  • Pel que fa al Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat, presenta propostes molt diverses i per a totes les edats entre les que trobareu cursos habituals com diferents nivells de fotografia, salut i creixement personal, i també creativitat i expressió. Les inscripcions són obertes fins al 31 de desembre. Més informació.

 

CENTRE CÍVIC DEL PELL
(Parc Esportiu Llobregat)
Av. del Baix Llobregat, s/n
93 475 35 77
www.parcesportiullobregat.com
CENTRE CÍVIC DE LA GAVARRA
(Centre Cultural Joan N. García-Nieto)
c. Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta
93 376 20 11
ccgavarra@aj-cornella.cat
CENTRE CÍVIC DE SANT ILDEFONS
c. Gerdera, s/n
93 375 63 29
ccsildefons@aj-cornella.cat