Cicle de concerts d’artistes locals a l’Espai Música de Prop

L’Ajuntament de Cornellà continua recolzant el talent local amb un nou cicle de concerts que es podran seguir en streaming a les xarxes de @culturacornella.
Cicle de concerts d’artistes locals a l’Espai Música de Prop
El Festival de Música de Prop es reformula.

Durant aquest mes de novembre l’Espai Música de Prop oferirà sis concerts d’artistes de la nostra ciutat, que podrem gaudir en directe des dels comptes d’Instagram i Facebook de @culturacornella. Aquest cicle de concerts es desenvoluparà en tres dates i amb programa doble en cada una d’elles.

Per causa de l'incertesa de la situació de pandèmia en què ens trobem, els concerts s'emetran per xarxes però, si la situació ho permet, s'obriran localitats per poder assistir-hi de forma presencial. Si es dona aquest cas, pots aconseguir les teves invitacions escrivint al mail: cultura@aj-cornella.cat. Per tal de saber si finalment serà possible l'assistència de públic, segueix les xarxes social de @culturacornella, així com les actualitzacions de la web municipal www.cornella.cat.

 

Cicle de concerts d'artistes localsDissabte 14 de novembre

19.30h Dexist (Post-punk, synthwave)

20.20h Pequeño Hombre Cohete (Pop rock)

 

Divendres 20 de novembre

19.30h Carla Collado (Música d’autor)

20.20h Sense Nom (Rumba, Ska i pop rock)

 

Dissabte 28 de novembre

19.30h Tittyshev (Shoegaze / dreampop)

20.20h Audiolepsia (Rock instrumental, post-rock)

 

 

Malauradament les circumstàncies excepcionals d’aquest any han impedit que es pugui celebrar el “Festival de Música de Prop” amb normalitat, però des de l'Ajuntament de Cornellà s’ha volgut dur a terme aquesta iniciativa que dona continuïtat al recolzament de la cultura cornellanenca dels cicles Esmorzar Cultura o la recent crida d’artistes musicals Sonoritza’t 08940.