Cinquanta auditories contra la pobresa energètica durant 2021

L’Ajuntament de Cornellà, a través de l’Oficina d’Eficiència Energètica i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, desenvolupa auditories de control energètic en les llars de famílies vulnerables derivades pels Serveis Socials locals. L’objectiu és doble: d’una banda, es vol garantir l’eficiència energètica d’aquests habitatges i, de l’altra, es busca reduir el cost de les factures de subministraments d’aquestes famílies.

Al llarg del 2021, s’han desenvolupat 50 auditories en pisos de famílies amb un elevat consum energètic en les seves factures. Arran d’aquests estudis i després de desenvolupar petites reparacions —la majoria, per optimitzar l’aïllament tèrmic de la llar— s’ha aconseguit estalviar el 23% de les seves factures. A més, si escau, a les famílies beneficiàries també se les assessora en la sol·licitud del bo social d’aigua i d’energia per minvar, encara més, les seves despeses de llum, gas i/o aigua.

D'altra banda, l’Ajuntament de Cornellà posa a disposició de la ciutadania el préstec de monitors energètics. Els monitors energètics són una bona eina per analitzar el consum elèctric de casa i així poder fer actuacions per reduir-lo en aquells usos o moments del dia on es detecti un consum innecessari.En cas de tenir-hi interès es pot demanar més informació al Departament de Medi Ambient a medi_ambient@aj-cornella.cat.

 


edifici-accio-social-directori.jpg 

Més informació

OFICINA D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
iconfinder-location_211767.png Parc de Can Mercader, Ctra. de l'Hospitalet, s/núm (1a planta)
iconfinder-clock-time-309091.png Horari: De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores
Atenció amb cita prèvia:
 iconfinder-telephone_134148.png  93 377 02 12 (extensió 1220)
iconfinder-mail_183573.png atenciooee@aj-cornella.cat