Citilab llança un repte a persones emprenedores per combatre les addiccions tecnològiques entre els joves

El Citilab-Cornellà impulsa una nova convocatòria de Compra Pública Innovadora, un procediment per a la selecció de propostes que desenvolupin iniciatives i activitats d’innovació social i tecnològica que donin resposta a un problema o repte social.

El repte social que han d’abordar les propostes que es presentin en aquest nou procés és fomentar el bon ús dels dispositius mòbils entre els jovesAquest repte neix del procés d’escolta activa en el qual ha participat l’alumnat de secundària de Cornellà de Llobregat i ha manifestat el seu interès i preocupació per les tecnoaddiccions i el bon ús de la tecnologia mòbil.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte LaborLab del Citilab, que treballa per seleccionar i donar suport al talent emprenedor social i tecnològic per tal de promoure projectes d’innovació en àmbits de tendència i la formació en noves professions.

Obert a persones emprenedores de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

Citilab obre aquest procés a tots els emprenedors i les emprenedores de qualsevol municipi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. El procediment es divideix en tres fases i disposa d’un pressupost màxim de 19.000 euros. En cas de ser seleccionats, els participants hauran d’estar donats d’alta per realitzar activitats empresarials o professionals durant les fases d’exploració / estudi de viabilitat (fase 2) i de desenvolupament experimental o prototipat (fase 3).

 

  Més informació al web del Citilab-Cornellà