Comença l’edició de tardor de Nits Insòmnia

Si tens de 12 a 15 anys, aquest divendres no et perdis el "Túnel del terror"
Comença l’edició de tardor de Nits Insòmnia
Nits Insòmnia

La 15a edició del programa juvenil comença aquest 28 d’octubre i s’allargarà fins al 2 de desembre amb una proposta diferent per a les nits de divendres. Aquest programa d’oci nocturn alternatiu i saludable s’adreça a joves d’entre 16 a 35 anys i compta amb la participació dels mateixos –com a Agents Insòmnia– per proposar i dissenyar les propostes.

Nits Insòmnia té com a objectius promoure la participació juvenil al municipi, fomentar la utilització de recursos i espais públics de què disposa la ciutat, donant-los un ús adequat en horaris no habituals i implicar el teixit social en la intervenció per a la millora de les alternatives d’oci nocturn de la gent jove a Cornellà de Llobregat..

Per aquesta tardor hi trobareu:

  • Gimcana: Mots encreuats en viu!
  • Crim al Palau Can Mercader: Un Cluedo a mida real.
  • Torneig de Catan i sessió de jocs.
  • Nit d’Anime i Cosplay: Concurs i Projecció de peli.
  • Activitat esportiva.
  • Bingo Musical.

 Les places són limitades! Inscripcions Nits Insòmnia

TÚNEL DEL TERROR PER A JOVES

A més, els Espais Joves Sant Ildefons i Riera-Centre han preparat un “Túnel del terror”, una activitat adreçada a joves de 12 a 15 anys, que no tenen l’edat per participar a Nits Insòmnia, però dins del paraigües d’aquesta i amb la mateixa filosofia lúdica i participativa. A  l’edició d’estiu es va organitzar la primera experiència amb aquesta franja d’edat i van participar un total de 25 joves. Us hi esperem el divendres 28 d’octubre (18 h) a l’Espai Jove Riera-Centre C/Francesc Layret, 60 

Entrades Túnel del terror

Més informació:
T. 34 669 98 95 01
@nitsinsomnia
cornellajove@aj-cornella.cat