Comença la Jordiada, una gran programació d'activitats culturals per commemorar Sant Jordi a Cornellà

El diumenge 24 d’abril tindrà lloc al parc del Canal de la Infanta l’acte central de la XXIX Jordiada a Cornellà.  Un cercavila des de la plaça de l’Església donarà inici a les activitats, que inclouran actuacions de colles de les diables i de les corals de la ciutat, danses tradicionals, caramelles, castellers, etc. Durant tot el dia, el parc acollirà haurà tallers per a infants, exhibicions d’artesania tradicional, mostra de puntes de coixí i lectura de poemes i contes. Després d’un dinar popular, a la tarda esta programat un ball amb música de folk, una cantada d’havaneres i un espectacle de foc per tancar.

Aquest any hi ha obres als accessos al parc de Can Mercader, escenari habitual de la festa, per la qual cosa aquesta edició s’ha hagut de traslladar al parc del Canal de la Infanta, al barri de Fontsanta-Fatjó.

La Jordiada és una festa de promoció de la cultura popular i tradicional catalana que s’allarga durant tot el mes d’abril, i es vincula també a la celebració de Sant Jordi. Formen part de la comissió organitzadora prop d’una trentena d’entitats de la ciutat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà. La programació per a 2022, que commemora el centenari de Joan Fuster, inclou també presentacions literàries, espectacles musicals i familiars, excursions i caminades i activitats a les biblioteques, entre d’altres.

Per estar al cas de tota la programació i novetats, podeu seguir el compte de la Jordiada:

  @jordiada

 

Programació XXIX Jordiada (2022)

Consulta la programació a l'Agenda