Comença l'any 2022 amb Cultura! Noves programacions municipals d'arts escèniques

Comença l'any 2022 amb Cultura! Noves programacions municipals d'arts escèniques
Tulsa (2 d'abril de 2022).

L'any 2022 comença i ja tens a la teva disposició una àmplia programació cultural a les sales de Cornellà. Música, teatre, dansa, espectacles familiars... aquest hivern segueixes tenint les millors opcions prop de casa i amb total seguretat. Per un cantó la programació municipal Cornellà Escena, i per l'altre l'Auditori de Cornellà, porten a la ciutat una gran selecció d'espectacles per a tots els públics i tots els gustos. Les entrades ja estan disponibles, i comprant ara podeu obtenir importants descomptes.

Programació Cornellà Escènica gener-maig 2022

 

La programació municipal Cornellà Escena s'inicia el mes de febrer, i trobareu detalls de tots els espectacles al mateix web de venda d'entrades: https://entradescornella.cat/. Les propostes de música, teatre, o teatre familiar tenen lloc a la Sala Ramon Romagosa o a l'Auditori de Sant Ildefons. També hi ha espectacles que estaran inclosos al Festival Dansa Metropolitana, que s'ha de celebrar el mes de març.

 

[Si no veus correctament aquesta finestra, clica AQUÍ]

 

A L'Auditori, grans noms de la música i l'escena per començar el 2022... i descompte especial aquesta setmana

Pel que fa a l'Auditori, ja són a la venda les entrades de la temporada estable Hivern 2022, a més, amb un 20% de descompte només durant aquesta setmana. Novament, cares molt conegudes visitaran l'escenari cornellanenc, començant amb Andy & Lucas el 29 de gener, María José Llergó, o la comèdia Una teràpia integral amb Abel Folk i Àngels Gonyalons, o Començar, interpretada per David Verdaguer i Mar Ulldemolins. També hi trobareu nombroses propostes adreçades al públic familiar.