Continuen les activitats de la Jordiada a Cornellà

Les activitats de la Jordiada 2021 continuen durant aquesta setmana i fins al 9 de maig. El col·lectiu d'entitats que organitza aquesta festa de la cultura popular i tradicional catalana, sempre pels volts de Sant Jordi, és al darrere d'una programació adaptada a les limitacions actuals però reprenent el fil d'una celebració col·lectiva àmpliament arrelada a Cornellà de Llobregat, i que ha arribat a la XXVIII edició.

Hi ha cites amb la música, la cultura, l'excursionisme, etc. Per estar al cas de tota la programació i novetats, podeu seguir el compte d'Instagram de la Jordiada:

  @jordiada

 

Durant aquesta setmana destaca, dijous, l'acte d'homenatge a Florenci Vila (1927-2020), impulsor de diverses activitats de la Jordiada, i el 4 de maig la presentació del darrer Premi Sant Jordi a càrrec de l'autor, Víctor Garcia Tur. Dimecres 28 hi ha dues activitats vinculades a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà, una narració de contes de Sant Jordi i un Poetry Slam amb el campió del món, David Orviz. A més també hi ha activitats vinculades a la lectura a les xarxes socials durant aquestes dates, com les que organitzen @patiblaullibres o bé el @cnlcornella

 

Programació XXVIII Jordiada (2021)

Consulta la programació a l'Agenda