Cornellà balla aquest dissabte en una nova jornada de "Ritmes Mil"

Aquest dissabte 4 de Març, Cornellà celebra la VI Jornada "Ritmes Mil" que tindrà lloc al Parc Esportiu Llobregat (PELL), en horari de 10 a 14 h, una trobada oberta a tothom que serveix d’exhibició per a tots aquells grups de ball de qualsevol disciplina de la ciutat.

Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament de Cornellà en la línia de creixement de l'esport extraescolar gestionat per les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) i Associacions de Famílies d'Alumnes (AFA) dels centres educatius de Cornellà. I, alhora, vol posar en valor la pràctica de l'activitat física a través d’una disciplina que combini ritme i ball, sense donar importància al tipus de modalitat que es dediqui ni als resultats. 

La participació s'adreça a l'alumnat dels cursos d’Educació Infantil, Primària o Secundària. 'Ritmes Mil' pretén ser una jornada d’exhibició de diferents estils de balls amb les millors coreografies presentades pels nens i les nenes de les escoles i acadèmies participants, i una trobada per gaudir en família. 

Data: Dissabte 4 de març de 2023
Horari: de 9 a 14 h
Lloc: Parc Esportiu Llobregat (Av. Baix Llobregat, s/n)