Cornellà commemora el Dia Mundial de la Poesia 2021

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat aposta per celebrar el Dia Mundial de la Poesia amb un recital híbrid per fomentar la creativitat i la literatura.

Acte de celebració del Dia Mundial de la Poesia 2021

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat aposta per celebrar el Dia Mundial de la Poesia amb un recital híbrid per fomentar la creativitat i la literatura que es durà a terme el diumenge 21 de març de 2021 a l'Auditori de Sant Ildefons.

L'acte inclourà l'actuació dels slamers Ona Salvat i Pablowski, la poeta Laia Maldonado, el poeta cornellanenc David Colomera i les cornellanenques Carla Collado, cantautora, i Paula S. Piedad, poeta i coorganitzadora d'aquest acte.

L'accés serà gratuït sota reserva prèvia al mail cultura@aj-cornella.cat indicant a l'assumpte "Reserva d'entrades per al Dia Mundial de la Poesia" i al cos del correu el nombre d'entrades que es volen reservar, fins a un màxim de 4 entrades per mail. També cal incloure el nom complet i el telèfon de contacte de la persona que realitzi la reserva.

 

Poesia virtual a les Biblioteques de Cornellà

A més de l'acte principal celebrat el dia 21 de març a l'Auditori de Sant Ildefons, la Xarxa de Biblioteques de Cornellà ha preparat diversos actes virtuals per commemorar aquest dia tan especial.

A través de l'Instagram i el Facebook de la Xarxa de Biblioteques s'han programat lectures i recitals els dies 16, 18 i 19 de març sense haver-vos de moure de casa.

 

Per a més informació, podeu descarregar el programa complet AQUÍ.