Cornellà es retroba amb el seu Festival de Arte Flamenco de Catalunya

El Festival de Art Flamenc de Catalunya torna als escenaris de Cornellà de Llobregat entre el 8 i el 23 de maig de 2021, després d'un any de parèntesi obligat pel confinament de la passada primavera. I torna amb un programa que posa de manifesta la força i la importància a escala nacional  d’aquest certamen amb una cartellera àmplia i plena de qualitat, que acosta tant actuacions de primer nivell, adaptades a les mesures actuals de limitació d'aforament, com propostes de les entitats i de difusió de l'Arte Flamenco.

El Festival comença amb dos espectacles destacats aquest cap de setmana, un homenatge a Serrat i l’actuació del guitarrista Juan Gómez “Chicuelo”.  Algunes de les figures que passaran per aquesta edició són, a més de Chicuelo, les artistes Ginesa Ortega i Ana Real (22 de maig) a l'Auditori de Sant Ildefons, o el cantant Manuel Lombo a l'Auditori de Cornellà (15 de maig). A més es duran a terme activitats organitzades per les entitats vinculades a la difusió del gènere, com la construcció d'un calaix flamenc, tablaos i presentacions literàries.

L'edició d'aquest 2021 està dedicada al centenari d'Antonio Ruiz Soler, "Antonio el Bailarín". El Festival està organitzat per la Coordinadora d'Entitats Flamenques i Andaluses de Cornellà. Podeu seguir la programació a través dels comptes d'Instagram @culturacornella i @queferacornella

 

Dissabte 08/05/2021 – 20:00h | Sala Ramon Romagosa
SERRAT FLAMENC@ TRIBUTO
Serrat Flamenc@ Tributo és una producció que neix a partir de la idea de gravar un homenatge al gran Joan Manuel Serrat interpretat per músics flamencs que li donen un caràcter diferent i únic a la música del geni.
Aroa Fernández: Veu / David Domínguez: Percussió / Nene Maya: Contrabaix / Paco Heredia: Guitarra.
Preu de l'entrada: 10,50€ | Web compra: http://entradescornella.cat/

Diumenge 09/05/2021 – 18:00h | Auditori Sant Ildefons
JUAN GÓMEZ “CHICUELO” CUARTETO
Recital de SARA FLORES (Cante) & JUAN CORTÉS (Guitarra)
Presenta: FRANCISCO HIDALGO
Preu de l'entrada: 5,25€ | Web compra:http://entradescornella.cat/

 

 

  Consulta a l'agenda la programació

  37 Festival de Arte Flamenco de Catalunya (del 8 al 23 de maig de 2021)