Cornellà participa a la Setmana de la Natura

Del 3 a l’11 d’octubre es commemora la Setmana de la Natura a tot Catalunya amb la finalitat de conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i del nostre territori. En aquest sentit, l’Ajuntament de Cornellà s’ha adherit a la iniciativa amb dues activitats per a donar a conèixer la diversitat natural de la ciutat, molt més ample del que s’acostuma a pensar.

La primera de les propostes serà una introducció al Geocaching –cercar objectes a l’espai natural amb geolocalitzadors-. Demà dimarts 6 d’octubre a les 19:30h, es portarà a terme l’activitat “Vols fer una cerca de tresors a la vora del riu Llobregat?”. És un taller en línia per a aprendre què és el geocaching i com funciona aquesta plataforma. Amb aquesta informació, es donaran les indicacions per anar a buscar la ruta creada al riu Llobregat a Cornellà, per tal que pugueu trobar els tresors o catxés durant la setmana de la natura. El 12 d’octubre es farà una nova sessió online de tancament.

I l’endemà, el dimecres 7 d’octubre a les 18:30h, hi haurà una videoconferència en directe realitzada pel fotògraf de natura cornellanenc Edgar Madrenys i titulada “Cornellà, natura amagada”. Durant més d'una dècada, l'Edgar ha estat fotografiant la natura que s'amaga a la nostra ciutat, des de la serp més gran d'Europa a la diminuta orquídia mediterrània. A través de les seves imatges descobrirem el vessant més salvatge de Cornellà.


Les dues activitats requereixen d’inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.