Cornellà programa prop de 150 d’activitats a l’aire lliure per als mesos de maig i juny

La ciutat comença a recuperar el pols amb activitats esportives, lúdiques i culturals a espais públics amb mesures de seguretat i prevenció, i amb controls d’aforament.

El 9 de maig finalitza l’Estat d’Alarma i Cornellà vol recuperar la normalitat poc a poc amb la reprogramació d’activitats als espais públics i a equipaments municipals amb l’arribada del bon temps. L’objectiu de l’Ajuntament és impulsar activitats segures i controlades que permetin que la ciutadania es retrobi amb les propostes esportives, lúdiques i de lleure anteriors a la pandèmia.

Aquesta iniciativa s’impulsa després de posar en pràctica durant el Nadal i la Setmana Santa un programa d’actuacions i activitats amb controls d’aforament, i seguint totes les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 marcades per les autoritats. Així, el programa “A Cornellà, coses a fer” incorpora prop de 150 activitats de tota mena.

A continuació teniu un arxiu pdf amb l'Agenda completa tancada a data 5 de maig. De tota manera, atenent les circumstàncies actuals, és recomanable que us informeu prèviament de si les activitats o les mesures de prevenció previstes poden patir alguna modificació:

Descarrega la programació "A Cornellà, coses a fer"

Consulta l'Agenda Setmanal d'activitats

 

Salut, esport, cultura, patrimoni, medi ambient...

Destaquen les que tenen a veure amb la salut i l’esport (passejades, exercici a l’aire lliure, estiraments, circuits de curses, ioga, etc.) amb monitors i amb grups reduïts totalment segurs. També es presentaran tallers i propostes participatives en el marc dels “Carrers sense cotxes”, una iniciativa que tanca a la circulació diferents carrers de la ciutat els caps de setmana i que ara, a més, dinamitza alguns d’ells amb diferents propostes familiars, com tallers de circ o de tricicle, entre d’altres.

Vinculades a la natura i el medi ambient es tornen a programar les visites guiades al riu, així com tallers de diferents àmbits a la Re-Parada; o les jugateques ambientals, tots els diumenges al matí al parc del Canal de la Infanta i al de Can Mercader. Una de les novetats per als joves serà la programació d’activitats esportives a la gàbia ubicada a la plaça de Sant Ildefons, sota la supervisió de monitors especialitzats, a més de la tornada de les Nits Insòmnia amb activitats presencials.

També tenen cabuda en aquesta proposta representacions teatrals, tallers i activitats infantils a patis de diferents escoles i a espais amb aforaments controlats. Tornen també a marcar l’agenda cultural de la ciutat les exposicions, les programacions de coneixement del Patrimoni i s’obriran progressivament altres espais i propostes ajornades.

Llegir la nota de premsa completa