Cornellà s’il•lumina de rosa avui per a commemorar la lluita contra el càncer de mama

Avui, 19 d’octubre és el Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama i per a commemorar-ho, aquesta nit s’il·luminaran de color rosa la Torre de la Miranda i l’estadi del R.C.D Espanyol. Cornellà ha preparat, com és habitual, tota una programació especial de sensibilització sobre la detecció precoç d’aquesta malaltia i des del 13 al 24 d’octubre, s’estan duent a terme activitats que conformen aquesta Quinzena rosa. Aquesta programació s’ha adaptat a la casuística actual de noves restriccions antiCovid-19.

Al llarg d’aquesta setmana i coincidint amb els mercats ambulants, hi haurà taules informatives el dimarts 20 a la plaça de Lluís Companys i dijous 22, a la plaça de Sant Ildefons. L’horari serà de 10 a 13h i a banda d’informar dels mecanismes per a detectar el més ràpid possible un càncer de mama, també hi haurà venda de gadgets, llacets i polseres a favor de la investigació d’aquesta malaltia.

Podeu consultar tota la programació entorn del Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama aquí.

A més, el 12 de novembre s’organitzarà la IV Jornada sobre el càncer de mama titulada aquest any “El mètode científic, respostes sobre la investigació”. La trobada serà virtual a través de l’aplicació Zoom a les 16h.