Cursa de Reis virtual i 100% solidària

Aquest any la situació de la Covid-19 obliga a celebrar d'una manera diferent la Cursa de Reis que organitza habitualment l'entitat Corresolidaris. Sense perdre l'esperit 100% solidari de la cursa, l'objectiu de la pràctica esportiva saludable i la recollida de joguines per a infants, Corresolidaris ha plantejat un seguit d'activitats al costat de l'Ajuntament de Cornellà i d'altres entitats. La Cursa de Reis destinarà aquest any tota la recaptació de les activitats a la compra d'aliments i joguines, per a famílies desfavorides, situació agreujada per la crisi de la pandèmia. El lliurament d'aliments serà per a la Botiga Solidària i la compra i recollida de joguines per a Creu Roja de Cornellà.

Entre el divendres 1 de gener a les 10.00 hores i el dijous 7 de gener a les 23.59, podeu córrer i sumar quilòmetres per a la Cursa Solidària. 5, 10, 21 quilòmetres, o fer un donatiu directe com "Dorsal 0", ja que es tractarà d'una cursa virtual, que cadascú pot córrer en el moment que vulgui i allà on vulgui. El tancament de les inscripcions serà el dimarts 5 de gener de 2021 a les 10.00 hores. 

INSCRIPCIONS: https://www.toprun.es/eventos/cursa-solidaria-reis-2021

També en el marc de la Cursa Solidària, Corresolidaris promou altres esdeveniments per sumar esforços a l'objectiu, com un Zumba Solidari (presencial, amb places limitades, a l'Espai Esportiu Sant Ildefons el 28 i 29 de desembre), un Spinning Solidari (presencial, amb places limitades, al PELL el 4 i 5 de gener), i la venda de samarretes i mascaretes d'aquesta edició. Consulteu més detalls al web de l'entitat