Cursos, tallers i activitats familiars online, i moltes més activitats a les biblioteques de Cornellà

La XBC es manté oberta adaptant els seus serveis a les circumstàncies actuals.

 

Les biblioteques de la Xarxa de Bibilioteques de Cornellà (XBC) mantenen la seva activitat i adapten els seus serveis a les circumstàncies del moment. Es poden fer reserves telemàtiques dels documents que us interessin, fer préstecs electrònics a través de l’eBiblio i participar en la nostra oferta d’activitats virtuals des de casa.

RESERVAR AMB CITA PRÈVIA: Es pot consultar el catàleg i fer la reserva de documents a través del formulari, enviant un correu electrònic a la vostra biblioteca o per telèfon. Podeu tenir en préstec fins a 15 llibres o revistes, 9 discos de música i 6 DVD durant 30 dies. Un cop estigui tot preparat la vostra biblioteca us contactarà per oferir-vos cita prèvia.

PRÉSTECS ELECTRÒNICS: eBiblio és el servei préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Podeu fer préstecs amb el vostre carnet de la biblioteca i el vostre PIN que, si no l’heu canviat, és la vostra data de naixement. Per agilitzar la rotació de documents, el préstec és de 2 documents fins a 21 dies.

ACTIVITATS VIRTUALS: Incorporem a l¡'agenda l’accés a continguts i activitats virtuals per poder gaudir i participar des de casa: hores del conte, tallers, lectures dramatitzades, clubs de lectura, formacions… A mesura que hi hagi noves convocatòries, les anirem publicant al nostre web i xarxes socials.

Aquesta setmana, per exemple, no us podeu perdre un taller descobrirem les dones inventores més destacades de la història (adreçat a públic de 6 a 16 anys), una lectura dramatitzada virtual a càrrec de Micro Cornellà Teatre, o una activitat formativa dedicada a Whatsapp i Telegram.

 

Agenda d'activitats de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà