Dansa Metropolitana entra a Can Bagaria i altres espais de Cornellà

El festival de Dansa Metropolitana continua present aquest cap de setmana per la nostra ciutat i ens porta una aposta interessant que combina arquitectura i dansa.

L'espai emblemàtic de Cornellà triat pels organitzadors del projecte artístic ha estat el recinte històric de Can Bagaria, antiga fàbrica tèxtil, que acollirà tres propostes diferents: "Avec le temps..." de Claire Ducreux i Toni Mira, "La Banda", OtraDanza, i l’actuació especial de les alumnes de les escoles de dansa de la ciutat i la col·laboració especial de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas. Serà gratuït, aquest diumenge 19 de març, a partir de les 11.30 h.

El dia abans, dissabte, teniu altres espectacles gratuïts: a la plaça de l'Església, el 18 de març, a les 12 h, podreu gaudir de "Human 21" de Sandra Macià, un viatge als orígens mestissos de la companyia andalusa, a través de les danses urbanes i l’escena contemporània i una reflexió sobre la situació actual de desconcert emocional en què vivim davant els efectes de la desconnexió pandèmica. i, d’altra banda, la participació de Colectivo Premohs amb “Levantaos”.

Una hora més tard, a les 13 h, a la carretera d'Esplugues (davant la masia Can Maragall), hi podeu veure l'espectacle "Wild", una atrevida producció de dansa i circ de Motionhouse que explora la nostra desconnexió amb l’entorn natural creant un bosc urbà en el dia a dia de la ciutat.

Espectacles de sala

També a l'auditori Sant Ildefons, el 18 de març, a les 19 h, representen "El ardor" d'Alberto Cortés, una peça enlluernadora entre la dansa, el teatre i la performance que se submergeix en una salvatge dissidència sexual i vital. El preu és de 5,65 euros.

La Sala Romagosa acollirà l'espectacle "Mucha Muchacha", una peça de dansa contemporània centrada en l’empoderament, la determinació, la llibertat i la cooperació, el diumenge 26 de març, a les 19 h. El preu és de 5,65 euros. El dia abans, a l'auditori Sant Ildefons, 25 de març a les 18 h, hi haurà un taller gratuït  en què la companyia convida les participants a ballar la seva versió de la haka neozelandesa amb l'objectiu de crear un espai de trobada, sororitat i empoderament femení, tant individual com col·lectiu, a través de la dansa. Inscripcions per a la trobada amb la companyia: activitats.dansametropolitana@gmail.com

També hi haurà una estrena de cinema als Kinepolis Full de Cornellà, el 17 de març, a les 00 h, "Coppelia" inspirat en el Ballet Coppelia de Ted Brandsen creat per al Ballet Nacional dels Països Baixos, per a tots els públics.

Programa Dansa Metropolitana

Segueix Dansa Metropolitana a les xarxes socials:

 @dansametropolitana
@dansametropolitana
 @DansaMetropol_
Dansa Metropolitana