Demostra el que saps de Cornellà participant en la Gimcana de Nadal

Des del 21 de desembre al 6 de gener, pots participar a la Gimcana de Nadal de Cornellà per demostrar tot el que saps de la ciutat. Només necessites un mòbil, ganes de passejar per la ciutat i de passar-t’ho bé.

Com funciona? A les figures de llum i altres punts destacats del municipi trobaràs codis QR per escanejar on se't plantejaran preguntes sobre Cornellà. Primer de tot, cal que pensis amb qui hi vols participar: grups de com a màxim 6 persones, que us heu de registrar a la web https://gimcana.cornelladellobregat.eu/

Algunes indicacions i consells:

  • La participació a la Gimcana de Nadal és oberta a totes aquelles persones que ho vulguin des de les 12:00h del 21 de desembre de 2020 fins les 23:59h del 6 de gener de 2021.
  • Us animen a que formeu grups d’un màxim de 6 persones per tal de passejar i participar col·lectivament.
  • Trobareu fins a 25 codis QR que contenen preguntes relacionades amb diferents aspectes de la ciutat. Aquests codis estan distribuïts entre els tòtems informatius al costat de 17 figures de l’enllumenat de Nadal i 8 més a edificis o instal·lacions municipals. Consulteu el mapa per a trobar-los tots!
  • Cada grup registrat podrà respondre cada pregunta una única vegada, quedant registrada la seva resposta.
  • Les preguntes estan orientades a descobrir coses de Cornellà com a ciutat cultural, esportiva, plural, creativa i dinàmica.

 

Tingueu sempre en compte totes les mesures de seguretat recomanades amb motiu de la pandèmia de Covid-19. Tots aquells grups que completin les 25 preguntes rebran un obsequi commemoratiu de participació en les setmanes següents a la finalització de la gimcana (a partir del 6 de gener de 2021). Animeu-vos-hi!

Web de la Gimcana de Nadal