Dissabte, Cornellà se suma a L'Hora del Planeta

L'Hora del Planeta és una campanya mundial per fomentar l'estalvi energètic amb el gest simbòlic d'apagar el llum durant una hora com a mostra de suport a la lluita contra el canvi climàtic. Està impulsada per l'ONG World Wildlife Fund i senzillament pretén això, apagar llums a tot el món durant una hora i fer confluir milions de persones en una causa comuna: actuar pel clima i connectar amb la naturalesa.

Si voleu prendre-hi part, l'apagada tindrà lloc el dissabte 26 de març, entre les 20.30 i les 21.30 hores.

L'Ajuntament de Cornellà s'hi sumarà aquest any amb l’apagada dels llums de la Torre de la Miranda, el Castell de Cornellà i l'enllumenat públic de davant de l'edifici consistorial i Can Vallhonrat.

Web de La Hora del Planeta

 

L'Hora del Planeta va néixer a Sidney el 2007 com a gest simbòlic per cridar l'atenció sobre el problema del canvi climàtic. Un gest senzill que consisteix a apagar els llums d'edificis i monuments durant una hora. Tots els anys, a més de l'acció d'apagar el llum, els promotors proposen un nou repte per demostrar públicament el suport a la defensa del Planeta. Aquest any, el repte serà: “Donar la volta al Planeta” sumant els 40.000 KM que suposen el seu perímetre, una acció que s'ha batejat com a #KMPorElPlaneta.