El Castell organitza una visita guiada aquest diumenge

Cornellà compta aquest cap de setmana amb algunes propostes culturals que es poden desenvolupar respectant les actuals restriccions antiCovid-19 decretades per la Generalitat de Catalunya fins al 31 d’octubre. Una de les més destacades és la visita guiada al Castell de Cornellà, un dels equipaments culturals més emblemàtics de la ciutat, però també un dels més desconeguts històricament parlant.

La visita es portarà a terme el diumenge 18 d’octubre, a les 11h, on podreu conèixer la història i les característiques del Castell de Cornellà en el seu context territorial, incorporant les últimes novetats descobertes pels historiadors Joan i Josep Fernàndez.

El Museu Palau Mercader també té preparades algunes activitats pel pròxim cap de setmana. Destaquen les visites lliures per les sales del palau i un cluedo que ens animarà a resoldre un crim.

Totes aquestes activitats requereixen inscripció prèvia i respecten les normes de seguretat contra el coronavirus. Consulta Què fer a Cornellà per a conèixer totes les propostes culturals d’aquest cap de setmana!