El Centre d'Empreses promou la creació de 60 nous negocis durant l'any 2019

Entre les noves empreses constituïdes i els negocis acollits en els vivers d'empresa, aquesta àrea de Procornellà ha contribuït a l'ocupació de més de 700 persones al municipi.
El Centre d'Empreses promou la creació de 60 nous negocis durant l'any 2019
Centre d'Empreses

El Centre d'Empreses Baix Llobregat, que està integrat a l'empresa municipal Procornellà, desenvolupa diferents iniciatives de suport, formació i assessorament per a empreses i emprenedors al llarg de l'any amb l'objectiu de promoure el sector econòmic de la zona i fomentar la creació d'ocupació. En aquesta línia, durant el 2019, el Centre ha atès 213 projectes empresarials i ha ajudat a crear 60 noves empreses, el que ha suposat la creació de manera directa de 101 nous llocs de treball.

De la mateixa manera, durant el 2019 el Centre d'Empreses ha realitzat 119 sessions formatives de suport a la gestió empresarial. Destaquen el "Programa de Cultura Emprenedora al Col·legi", el "Club de l'Oratòria ", les sessions periòdiques de networking i el programa d'acceleració empresarial "Cornellà Open Future" -el qual acompanya 15 startups per any-.

Actualment, Procornellà té dos equipaments destinats al lloguer de despatxos o naus: un, al barri d'Almeda, dins del propi Centre d'Empreses al carrer de Tirso de Molina; i el segon, el Viver d'Empreses Procornellà, al barri del Pedró, al carrer de Joan Fernández. Entre les dues instal·lacions, al llarg de l'2019 han acollit 145 negocis i l'allotjament d'aquestes empreses ha contribuït a l'ocupació de 647 persones durant l'any passat.

Agenda d'activitats durant el primer trimestre de 2020

El Centre d'Empreses Baix Llobregat organitza sessions formatives setmanals i mensuals, a més d'activitats puntuals. La majoria es realitzen presencialment al carrer Tirso de Molina, 36. Les inscripcions es poden formalitzar a través de www.centredempresesprocornella.cat

Properes activitats i formacions del Centre d'Empreses