El cicle Reflexions de ciutat aborda l'impacte de la investigació i el desenvolupament en l'àmbit empresarial

Dijous 9 de juny el cicle "Reflexions de ciutat" que organitza l'Ajuntament de Cornellà aborda en una nova sessió el paper de l'economia i de les empreses en el desenvolupament local, i en especial la importància de la investigació, recerca i desenvolupament orientats cap al seu impacte real. En aquesta ocasió l'escenari de la conferència serà el Citilab Cornellà, a partir de les 19.00 hores.

El ponent és Xavier Ferràsdoctor en Organització i Administració d’Empreses, enginyer de Telecomunicacions, i professor d'Operacions, Innovació i Data Sciences a ESADE des de 2002. Ha estat ponent en més de 200 conferències nacionals i internacionals sobre estratègia, innovació i gestió de la tecnologia, i proposa que el concepte clàssic I+D+i no és l'adequat, ja que sorgeix d'un model antic que acumula múltiples prejudicis i errors conceptuals: la Recerca i el Desenvolupament són mesures d'esforç, mentre que la innovació (la i minúscula) és una magnitud de resultats. D'aquí, que el títol de la seva ponència aposta per "Economia i empresa. I+D+impacte".

 

Cicle 'Reflexions de ciutat'

L’objectiu d’aquest cicle és crear un espai de debat sobre política, societat, temes d’actualitat o emergència climàtica amb la participació d’experts. Totes aquestes xerrades són gratuïtes i es portaran a terme en diferents espais de Cornellà. Per a assistir a qualsevol d'elles, és necessària inscripció prèvia que heu de fer enviant un correu a l'adreça asueco@aj-cornella.cat.

 · Descarregar el programa complet