Eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer

Aquest diumenge 14 de febrer se celebren les eleccions al Parlament de Catalunya. Un total de 62.769 veïns i veïnes de Cornellà estan cridats a les urnes. 

Des de la web especial d'eleccions podreu consultar els avenços de participació a partir de les 14.00 hores i de les 18.00 hores, així com els resultats provisionals al nostre municipi a partir de les 20.00 hores. L'Ajuntament de Cornellà també ofereix a la mateixa pàgina una completa base de dades amb informació de tots els comicis municipals, autonòmics, generals i europeus que ha viscut la ciutat de Cornellà des de 1979. Així mateix, hi podeu consultar quin és el vostre col·legi electoral, i on estan situats. 

http://eleccions.cornella.cat  |  https://eleccions.cornella.cat/Resultats.aspx

Cornellà està dividida en sis districtes censals, on es distribueixen un total de 16 col·legis electorals. El Districte 1 està format pels barris Centre i Riera; el Districte 2 correspon a Almeda; el tercer pertany al Pedró i Fontsanta-Fatjó; el Districte 4 inclou la Gavarra i Lindavista; el cinquè equival a Sant Ildefons Oest i el Districte 6, a Sant Ildefons Est.

Així mateix, la pàgina oficial de la Generalitat de Catalunya conté documentació, notícies i tota mena de dades sobre les eleccions:

https://www.parlament2021.cat/  |  https://resultats.parlament2021.cat/

 

Indicacions de seguretat per votar el diumenge 14 de febrer

De cara a aquestes eleccions, l'Ajuntament de Cornellà ha establert una sèrie de mesures per a garantir tant la seguretat dels i les votants, com dels membres de les meses electorals, d'acord amb la situació actual de pandèmia de Covid-19. En alguns casos, també s'han canviat els locals habituals de vot, per oferir espais més grans i adequats a les circumstàncies actuals. 

A cada escola o espai habilitat hi haurà dues persones de l’Ajuntament que vigilaran perquè es compleixin les mesures sanitàries i el distanciament a les cues que es formin per votar.

Més informació

 

Seus electorals 2021

Per garantir les mesures de seguretat, l'Ajuntament de Cornellà ha modificat alguns dels espais habituals de votació. Aquestes són les noves ubicacions:

Pavelló Centre (CB Cornellà) - c. Marquès de Cornellà, 135
Substitueix la seu de l’escola Anselm Clavé

Pavelló Can Carbonell (accés per porta principal) - c. Marià Benlliure, s/n
Substitueix la seu de l’escola Ignasi Iglesias

Pavelló Almeda - c. Sant Ferran, s/n
Substitueix la seu de l’escola Dolors Almeda

Biblioteca de Sant Ildefons - Plaça de Carles Navales, s/n
Substitueix la seu del Centre Cívic de Sant Ildefons

Escola Sant Antoni Maria Claret–SAMC - c. Manuel Mariné, 11-17
Substitueix la seu dels locals municipals antiga escola d’adults (blocs Darsa)

La resta de col·legis i espais electorals es mantenen com sempre. Podeu consultar quin és el col·legi electoral que us correspon des d'aquesta pàgina:

http://eleccions.cornella.cat