Els Encants de Nadal, amb artesania i creacions d'artistes locals, aquest cap de setmana a Cornellà

Aquest cap de setmana se celebren els Encants de Nadal, una reformulació de la Fira de Santa Llúcia que organitza l'associació d'artesans, artistes i creadors Crear Cornellà adaptada a les circumstàncies d'aquest any 2020. La fira tindrà lloc el dissabte 12 de desembre de 18.00 a 21.00 hores i el diumenge, 13 de desembre, de 10.00 fins a 20.00 hores

Les carpes estaran instal·lades a la carretera d'Esplugues, a l'entorn de la plaça de l'Església i de la masia de Can Maragall. Amb les limitacions que imposa la pandèmia de Covid-19 i les mesures de seguretat associades, l'entitat ha optat per organitzar una fira més petita, amb 34 carpes en lloc de les cent trenta que eren habituals per Santa Llúcia, i donar-li un caràcter "entranyable" de cara als socis de Crear Cornellà que, mes rere mes i any rere any, participen a la cita dels "Encants dels Enamorats", com a premi a la seva fidelitat.

Es tractarà, així, d'una fira de Nadal més familiar i centrada en l'artesania, amb un recorregut tancat on es contemplaran les mesures de seguretat indicades en aquest tipus d'esdeveniments.

Web de l'entitat Crear Cornellà

Activitats de Nadal 2020 i Reis 2021