Espectacles itinerants omplen la ciutat d’ambient festiu

Una de les actuacions especials es portarà a terme demà, dissabte 19 de desembre, i és el concert sobre rodes de "Dones cantautores de Cornellà", amb Alexandra Larios, Paula Rodríguez, Carla Collado i Sara Alva.

Una de les propostes que formen part de l’agenda “Hola Nadal” són els espectacles de dinamització itinerants. Aquesta activitat és similar a la que ja es va portar a terme durant la Festa Major i, sobre camions adaptats amb actors, actrius, músics i cantants, hi hauran diferents espectacles que circularan pels principals eixos comercials de Cornellà.

D’aquesta manera, fins al 5 de gener, s'organitzaran aquestes actuacions sobre rodes. En un primer torn, del 15 al 19 de desembre, aquests espectacles s’han portat a terme únicament en horari de tarda; i des del 21 fins al 5 de gener, hi haurà dos torns, de matí i de tarda, de dues hores de durada cadascun.

L’objectiu d’aquest programa d’actuacions és mantenir les activitats de dinamització tradicionals, però garantint les actuals mesures de seguretat antiCovid-19, que demanen evitar aglomeracions i mantenir les distàncies de seguretat.

Cada dia, hi haurà activitats de dinamització, però s’han programat tres actuacions especials:

  • Dissabte, 19 de desembre a la tarda. Dones cantautores de Cornellà: Alexandra Larios, Paula Rodríguez, Carla Collado y Sara Alva
  • Dimecres, 23 de desembre a la tarda: Concert de Nadal a càrrec dels alumnes de les escoles de cant de Cornellà
  • Dissabte, 2 de gener de 2021 al matí: Concert a càrrec dels guanyadors/es i finalistes del concurs La Veu de Cornellà

NOTA IMPORTANT: Per la situació de pandèmia mundial, és important evitar aglomeracions entorn d’aquests espectacles, mantenint sempre la distància de seguretat.