Estiu al Pati, esport per als joves als patis de centres escolars

Aquest estiu, tornem a obrir el pati de sis Escoles i els dinamitzem, amb l’objectiu de donar opcions lúdiques i esportives a infants i joves que es queden a la ciutat durant les vacances.

La duració del programa és del 26 de juny fins el 8 de setembre de dilluns a divendres en horari de 17.00h a 20.30h, excepte del 7 d’agost al 20 d’agost (ambdós inclosos) que romandran tancats. El departament d’Esports municipal contracta professionals de l’activitat física i l’esport per a dinamitzar l’activitat als patis, fomentant els valors educatius a través del joc i l’exercici físic.

Les escoles que obren són les següents:

• ESCOLA SANT ILDEFONS (Entrada per Av. de Sant Ildefons, 24)
• ESCOLA MONTSERRAT (Entrada per Av. Línia Elèctrica, 2-4)
• ESCOLA ABAT OLIBA (Entrada per Carrer del Sorral del Riu, 3)
• ESCOLA DOLORS ALMEDA (Entrada per Carrer de Baltasar Oriol i Mercer, 66)
• ESCOLA ELS PINS (Entrada per Carrer de Miquel de Roncalí i Destefanis)
• ESCOLA SURIS (Entrada per Carrer de Federica Montseny).Aquest any, també es dinamitza el Camp de futbol de Sant Ildefons fins al 4 d’agost en el mateix horari, de dilluns a divendres de 17h a 20:30h.

La mesura, en col·laboració amb Guàrdia Urbana i el departament de Polítiques d'Integració i Mediació, s'inclou en la campanya “Cornellà pel Civisme”, per a fer compatible que els i les menors facin esport i que la ciutadania gaudeixi amb tranquil·litat de places i espais comuns.