Estrena de la temporada de tardor del Cornellà Escènica amb un espectacle sorpresa

Per ser-hi, només cal enviar un correu electrònic a culturacornella@aj-cornella.cat i demanar assistir a aquesta presentació

Per primera vegada, la ciutadania de Cornellà podrà gaudir d’un espectacle de presentació de les propostes musicals i teatrals per a la tardor de la programació Cornellà Escènica. L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 14 de setembre, a les 19.00 h, a la Sala Ramon Romagosa, que està situada al Patronat Cultural i Recreatiu (c. Mossèn Jacint Verdaguer, 52), que és, precisament, una de les sales de teatre on es representaran obres en aquesta temporada cultural de setembre a desembre.

S’ha plantejat com un acte proper, carregat d’humor i adreçat a qui vulgui gaudir en família, al qual es vol sorprendre els assistents més fidels de la programació escènica local, aquelles persones que acostumen a consumir la cultura que es fa o es representa a Cornellà. Per ser-hi, només cal enviar un correu electrònic a culturacornella@aj-cornella.cat i demanar assistir a aquesta presentació.

27 propostes de teatre, música, dansa, màgia...

Vint-i-set espectacles conformen la NOVA PROGRAMACIÓ del Cornellà Escènica per a aquesta tardor, de setembre a desembre, que promou l’Ajuntament de Cornellà. D’aquests, onze es desenvolupen en els escenaris de l’Auditori Sant Ildefons, la Sala Ramon Romagosa i la Sala Padró. La resta, són propostes de L’Auditori de Cornellà.

Com sempre, hi ha descomptes per la compra anticipada, per als menors d’edat i per a jubilats, així com per a estudiants universitaris, pensionistes o per als usuaris i usuàries de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà.

Les primeres actuacions es desenvolupen a L’Auditori, amb els tributs musicals a Queen (23 de setembre) i a Raffaella Carrà (7 d’octubre). El primer acte que acollirà la Sala Romagosa és el concert de Pau Vallvé, el 7 d’octubre a les 22.00 hores. Les entrades ja estan disponibles; si es compren de manera anticipada, tenen un preu de 10’17 €, però si es compren el mateix dia de l’espectacle, directament a la taquilla, el cost és d’11’30 €.

Aquesta és una de les moltes propostes musicals de la temporada i és que la temporada de tardor del Cornellà Escènica arriba carregada de música aquest any.

De tota manera, abans del concert de Vallvé, també hi ha programades dues obres de teatre, en aquest cas a L’Auditori: ‘En Joan sense por i la casa encantada’ (30 de setembre, especialment adreçada al públic familiar) i ‘Gordas’ (1 d’octubre). Tot plegat, una programació cultural amb música, teatre, dansa, màgia... moltes propostes familiars i amb la voluntat d’arribar al màxim de públic de la ciutat i a tota mena de gustos.