Exposició "Enfortir Cornellà", una mirada als projectes de futur

L' exposició es podrà visitar a partir del 29 de setembre, a la plaça Europa, i fins al 6 de novembre

La mostra presenta totes aquelles iniciatives municipals que s'han desenvolupat en els darrers anys i els projectes de futur per garantir el progrés de la ciutat i el benestar de tots els seus habitants, a més de posar en valor la implicació ciutadana en molts.

 “Enfortir Cornellà” es divideix en tres eixos (medi ambient, benestar social i convivència) i la carpa de l'exposició també es distribueix en base a aquests tres pilars. A través de fotografies de mida natural, mosaics d'instantànies del dia a dia de la ciutat, plànols, plafons i alguna activitat més interactiva, es presenten els projectes que posen el focus principal en l'atenció a les persones per aconseguir que ningú no es quedi enrere . Així mateix, també es recullen les actuacions per fomentar la convivència i la cohesió social.

L'exposició també centra la seva mirada a la ciutat del futur i fa un repàs a tots les accions municipals que estan en execució per fer de Cornellà un municipi més sostenible i respectuós amb la salut de les persones i el nostre ecosistema.

L'objectiu és valorar els projectes, equipaments i serveis engegats en els darrers anys i que ens situen en un moment crucial per consolidar una ciutat més igualitària, solidària, resilient, cohesionada i sostenible. En resum, una ciutat més forta capaç d'afrontar el futur comptant amb cadascun dels seus ciutadans i ciutadanes.


image
UNA EXPOSICIÓ DINÀMICA, PLENA D'ACTIVITATS
L´exposició compta amb una sala polivalent per acollir activitats relacionades amb tots els projectes que es duen a terme per enfortir la ciutat, des de xerrades divulgatives, presentacions d´iniciatives concretes, reunions de treball fins a activitats didàctiques dirigides a les escoles.
A més, els caps de setmanes tindran lloc diferents esdeveniments a l'aire lliure per a tots els públics, com la Matinal Festiva Familiar, la Festa Jove de l’Esport o el Tothom juga, entre d'altres.CONSULTA TOTES LES ACTIVITATS PROGRAMADES