Festa "Només un planeta", aquest dissabte al matí, amb motiu de la Setmana de la Natura

L'Ajuntament de Cornellà se suma a la celebració de la Setmana de la Natura amb diferents activitats fins al 5 de juny, que posen l'accent en la pèrdua de biodiversitat que estem patint a nivell planetari. Destaca la festa "Només un planeta" que tindrà lloc aquest dissabte 28 de maig, a la confluència entre la carretera d'Espluges i la plaça de l'Església.

La celebració es durà a terme d'11.00 a 13.30 hores amb activitats de biodiversitat, jardineria, tallers creatius, música, conta-contes, jocs tradicionals… També s'han programat altres activitats relacionades amb el medi ambient, com el Bioblitz metropolità als parcs de Can Mercader i del Canal de la Infanta, activitats a les Jugateques, o el lliurament de premis i l'exposició corresponents al XVIII Concurs de fotografia Amateur de Medi Ambient “Els ocells de Cornellà”.

Descarrega el programa complet

A través del programa Cornellà Natura, s'estan portant a terme nombroses iniciatives que busquen renaturalitzar la ciutat, a més de fomentar la mobilitat sostenible i l'adaptació al canvi climàtic a la nostra localitat. La darrera obra finalitzada és la remodelació de la segona fase de l'avinguda de Pablo Picasso (que s'estrenarà amb una gran festa el proper 12 de juny), i també s'ha instal·lat recentment un jardí vertical a l'Escola Bressol Mag Maginet, al barri de Sant Ildefons.