Festes de Gavarra i molt més aquest cap de setmana

Un cop tornats a la rutina laboral i familiar, la tornada a l’escola, i l’inici de les activitats habituals, la ciutat torna a programar activitats d’oci i lleure per als caps de setmana, per compartir, per gaudir de jornades festives i plenes de propostes.

El ritme serà més intens aquests dies al barri de La Gavarra que ha començat les seves festes i on s’han planificat propostes culturals, esportives i familiars durant tot el cap de setmana. Les activitats comencen amb el pregó, el mateix divendres 15, a càrrec de l’alcalde de Cornellà i de Xavier Llanos, cuiner del restaurant PLATS, qui oferirà una conferència i degustació. Serà a la sala Raimon Llort de la Biblioteca Central, a partir de les 19 h. I, ja després, una mica més tard, cap a les 21 h, a la plaça d’Europa, podrem gaudir de les actuacions dels grups de danses i de cors de l’Associació Cultural Extremenya San Isidro Labrador i de l’Associació de Veïns de La Miranda.

Però per no oblidar-se de res i seguir l’actualitat cultural de la ciutat heu d’estat atents a les xarxes socials de la plataforma cultural QUEFERACORNELLÀ on trobareu les propostes i tota la informació al respecte.

També aquest cap de setmana les alternatives s’amplien amb el Festival B-Retina amb una programació destacada a l’Auditori de Sant Ildefons. Diumenge s’estrena una interessant exposició al Museu Palau Mercader: ‘Cossos que parlen. Les representacions del cos en les autores de còmic 1910-2022’ s’inaugura aquest diumenge 17 de setembre, al Museu Palau Mercader, a les 12 h, a càrrec de la comissària de la mostra, la reconeguda historietista Marika Vila. Allà, al Museu Palau Mercader també podreu aprofitar per fer la visita lliure per les seves instal·lacions i gaudir del parc.

 

Estigueu atents a les notícies de la web i a les xarxes socials per informació actualitzada i al moment!

instagram.jpg  CulturaCornella  |  QueferaCornella

facebook.png  CulturaCornella  |  QueferaCornella