Forma't en competències digitals i noves tendències al Citilab

Vols preparar-te pel teu futur laboral, fer una cerca creativa de feina o prosperar en el teu sector?

L’Ajuntament de Cornellà i el Citilab, el laboratori d’innovació social i digital de la ciutat, posen en marxa nous cursos formatius sobre alfabetització digital, tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), transformació digital, creativitat aplicada a l’entorn professional i disseny de projectes. Aquestes formacions són obertes, gratuïtes per als usuaris i estan adreçades a un públic del tot heterogeni: joves que vulguin preparar-se pel futur laboral, persones en situació d’atur que vulguin cercar feina i potenciar les seves competències o persones que vulguin prosperar professionalment o que tinguin interès en  qualsevol dels continguts.

Els cursos s’emmarquen en el projecte LaborLab del Citilab, el programa que fomenta les formacions en noves professions i àmbits de tendència i que dona  suport al talent emprenedor i pre-emprenedor amb l’objectiu d’impulsar projectes d’innovació social i digital. Tota la informació sobre els nous cursos es  publicarà regularment a la pàgina web del Citilab (www.citilab.eu).

 

Apunta’t al Taller de Creativitat virtual: 28 i 29 d’abril

Citilab ja ha obert les inscripcions per al Taller de Creativitat, una formació de 8 hores que s’impartirà telemàticament els propers dimecres 28 i dijous 29  d’abril, de 9:30 a 13:30 hores. El taller està adreçat a qualsevol persona en edat laboral que tingui interès en millorar la seva capacitat creativa per aplicar-la a l’entorn professional, una capacitat que avui dia marca la diferència al mercat laboral.

Per a formular la inscripció, cal enviar un correu electrònic a laborlab@e-citilab.eu indicant el teu nom i cognoms, any de naixement, sector professional i una breu explicació de la teva motivació i interès per participar en el taller. Per a més informació també es pot consultar la web del Citilab.