Inauguració de la programació Cornellà Escènica

Inauguració de la programació Cornellà Escènica
'Isla' de la Cia. D'Click.

El parc de Can Mercader acull dissabte, 2 d'octubre, a les 12.00 hores, l'espectacle d'inauguració de la temporada Cornellà Escènica: 'Isla',  a càrrec de la Cia. D'Click. Parteix del somni i de l'al•lucinació de tres nàufrags que de cop es troben sols i es necessiten els uns als altres per refer la seva història. Basat en un treball de cos i moviment, les eines més circenses, com l'acrobàcia i el pal xinès, s'integren com a llenguatge escènic dins l'espectacle.

Amb aquest espectacle, adreçat a tots els públics i gratuït, s'enceta la programació municipal Cornellà Escena del darrer trimestre de l'any. Aquesta tardor Cornellà torna a omplir-se de teatre, música, dansa i espectacles familiars per continuar oferint les millors opcions culturals ben a prop de casa vostra i amb totes les mesures de seguretat requerides per fer front a la pandèmia de Covid-19. Per un cantó la programació municipal Cornellà Escena, i per l'altre l'Auditori de Cornellà, porten a la ciutat una gran selecció d'espectacles per a tots els públics i tots els gustos. Les entrades ja estan disponibles, i comprant ara podeu obtenir importants descomptes.

Programació Cornellà Escènica setembre-desembre 2021

 

La programació municipal Cornellà Escena s'iniciarà el mes d'octubre, i trobareu detalls de tots els espectacles al mateix web de venda d'entrades: https://entradescornella.cat/. Les propostes de música, teatre, o teatre familiar tenen lloc a la Sala Ramon Romagosa o a l'Auditori de Sant Ildefons. 

 

[Si no veus correctament aquesta finestra, clica AQUÍ]

 

Grans noms de la música i l'escena a la programació Tardor 2021 de l'Auditori de Cornellà

Pel que fa a l'Auditori, ja són a la venda les entrades de la temporada estable Tardor 2021 amb interessants descomptes i amb gran diversitat d’espectacles de totes les disciplines i per a tot tipus de públic. Hi haurà cares molt populars del món del teatre com Rafael Álvarez ‘El Brujo’, espectacles musicals i concerts com els de Sau30, Buhos o El Kanka, entre d'altres.