Inici del dispositiu Grèvol per garantir la seguretat a les zones comercials

Inici del dispositiu Grèvol per garantir la seguretat a les zones comercials
Vehicle de la Guàrdia Urbana de Cornellà.

Com cada any durant la temporada nadalenca, la Guàrdia Urbana de Cornella ha iniciat el dispositiu Grèvol amb la seva unitat de guàrdies de barri juntament amb la unitat de proximitat dels Mossos d’Esquadra, que fa especial incidència als mercats i zones comercials de la nostra ciutat, amb l’objectiu de garantir la seguretat de tothom en els trams horaris de més concentració de persones.

Enguany, i a conseqüència de les restriccions del Covid-19, també es vetlla pel desenvolupament segur de l’activitat comercial, on caldrà evitar aglomeracions, garantir el compliment dels aforaments màxims i minimitzar el risc de contagis vigilant l’ús correcte de la mascareta obligatòria. Aquestes patrulles realitzaran el seu servei bàsicament a peu i també en motocicleta policial, fent servir els llums blaus d’alta visibilitat per tal que la presència dels agents sigui perfectament identificable.

Els eixos comercials on es fa especial èmfasi per reforçar la presència dels guàrdies de barri son:

  • Mercat de Sant Ildefons, botigues exteriors i area d’influència
  • Carrer Miranda, Mercat Marsans i carrer Mossèn Andreu
  • Av del Parc, Delícies, carrer Bonestar i plaça Catalunya
  • Rambla Anselm Clavé, Mercat Centre, Rubió i Ors i Verge de Montserrat

Aquest dispositiu està en marxa des del 9 de desembre i té prevista la seva finalització el dia 8 de gener. Si necessiteu qualsevol mena d'ajuda o contactar amb la Guàrdia Urbana de Cornellà, truqueu al 93 377 14 15 o utilitzeu l’app Cornellà Seguretat Ciutadana.