Inscripcions obertes per a la 8a Festa del Riu

El pròxim diumenge 26 de març, Dia Mundial de l'Aigua, gaudeix d'una jornada festiva i educativa per a tota la família

Un any més, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, Cornellà celebra la 8a Festa del Riu, una proposta festiva i educativa oberta a tota la ciutadania per promoure els valors ambientals del riu Llobregat, el principal espai natural de Cornellà.

El 26 de març, durant el matí, al costat mateix del riu i des de l’accés per la passarel·la situada al final del carrer Verge de Montserrat,  tot aquest espai s’omplirà d’una vintena d'activitats: tallers familiars, una plantada d’arbres i d'arbustos, una pedalada popular fins a la platja del Prat, i itineraris naturalistes. Les activitats es desenvoluparan entre les 10 i les 13.30 h.

Totes aquestes activitats són gratuïtes -excepte el *Train Running- però cal inscripció prèvia
, que ja podeu fer mitjançant el telèfon 93 475 87 18 (dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores) o enviant un correu a medi_ambient@aj-cornella.cat. Hi haurà un punt d’informació a l’inici de passarel·la obert de les les 9.00 hores del mateix diumenge 26 de març, per con caldrà passar abans de començar l'activitat. Es lliurarà un entrepà i una beguda a tots els participants.

Per als més esportistes, també repeteix el *Train Running, una cursa de trail running plantejada com un cros familiar d’obstacles (edat mínima de 8 anys),  que en aquest cas té inscripcions a part al Club Delfos, J'Arribu Sports i www.masmec.cat