Ja et pots apuntar al Concurs de Comparses del Carnaval 2022

Del dilluns 24 de gener al divendres 11 de febrer (ambdós inclosos), tots aquells grups i col·lectius que ho vulguin poden realitzar la inscripció per a participar al gran cercavila i Concurs de Comparses del Carnaval 2022 a Cornellà de Llobregat.

Per tal de dur-la a terme, heu de presentar el full d'inscripció (que trobareu adjunt en aquesta mateix pàgina) per via telemàtica a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Cornellà (cal seleccionar "Instància genèrica" a la pàgina inicial). També caldrà indicar les dades de les persones que formaran part de la comparsa al segon document que adjuntem.

Tal com marca la normativa, en certs casos, caldrà acompanyar la sol·licitud de més documentació, per la qual cosa és convenient llegir-la atentament o, en cas de dubte, consultar al departament de Cultura de l'Ajuntament de Cornellà.

El Concurs de Comparses del Carnaval començarà el dissabte 26 de febrer a les 17:00 hores, al carrer Bonestar (a l'alçada de la plaça de Catalunya). Les comparses recorreran l'avinguda de Sant Ildefons, l'avinguda República Argentina, i carrer Mossèn Andreu fins a la plaça de Catalunya, on tindrà lloc el fi de festa i el lliurament de premis.

Documentació:

 

Consulta al departament de Cultura