Ja pots comprar les entrades per a una tardor de cultura: teatre, música, i espectacles familiars!

Aquesta tardor Cornellà s'omple de teatre, música, dansa i espectacles familiars per continuar oferint les millors opcions culturals ben a prop de casa vostra. Per un cantó la programació municipal Cornellà Escena, i per l'altre l'Auditori de Cornellà, porten a la ciutat una gran selecció d'espectacles per a tots els públics i tots els gustos. Les entrades ja estan disponibles, i comprant ara podeu obtenir importants descomptes.

Descarregar programació setembre-desembre 2022

 

La programació municipal Cornellà Escena s'iniciarà el mes d'octubre, i trobareu detalls de tots els espectacles al mateix web de venda d'entrades: https://entradescornella.cat/. Les propostes de música, teatre, o teatre familiar tenen lloc a la Sala Ramon Romagosa o a l'Auditori de Sant Ildefons. També podeu prendre nota de l'espectacle inaugural, gratuït, al parc de Can Mercader: Tea Time, de la companyia Circofonik (diumenge 2 d'octubre, a les 12.00 hores).

[Si no veus correctament aquesta finestra, clica AQUÍ]

 

Grans noms de la música i l'escena a la programació Tardor 2022 de l'Auditori de Cornellà

Pel que fa a l'Auditori, ja són a la venda les entrades de la temporada estable Tardor 2022 amb interessants descomptes i amb gran diversitat d’espectacles de totes les disciplines i per a tot tipus de públic. Hi haurà cares molt populars del món del teatre com José Sacristán, Blanca Portillo o Joan Pera (que obre la programació el 25 de setembre), i de la música, amb concerts com els d'Ana Guerra, Coti o Nena Daconte; i no falten un munt de propostes familiars i un espectacle destacat del proper Festival Internacional de Pallassos, el 'Gran Reserva' de Rhum & Cia.