Ja us podeu apuntar a una nova edició de la Cursa de la Dona!

La setena edició de la Cursa de la Dona Dream Runners Cornellà serà el proper 5 de març

La setena edició de la Cursa de la Dona Dream Runners Cornellà serà el proper 5 de març, a partir de les 10.00 h, i ja són obertes les inscripcions per prendre-hi part. L'entitat Cornellà Atlètic és l'organitzadora d'aquesta edició de la cursa, una activtiat esportiva i solidària que destina tota la recaptació integrament a projectes de cooperació: un projecte d'IPI-COOP de suport a persones amb diversitat funcional de Cochabamba (Bolívia).

La cursa és oberta a nens i nenes de 6 a 14 anys i a dones de més de 15 anys. Amb sortida i arribada a l'Estadi Municipal d’Atletisme Pilar Pons, la cursa transcorre pels carrers del centre de la ciutat sobre una distància aproximada de 5 km: és un recorregut apte per a qualsevol condició física i es pot fer caminant o corrent.

La cursa és cronometrada i amb xip. Hi hauran premis per a les tres primeres classificades. El més important és participar-hi, i si ho desitgeu, també podeu fer directament un donatiu des del web de la cursa.

 

INSCRIPCIONS ON-LINE:

INSCRIPCIONS MAJORS DE 15 ANYS

INSCRIPCIONS MENORS (6-14 ANYS)

 
Les inscripcions també es poden fer en els següents punts:
  • Botiga J' Arribu (c. Marcelino Menéndez Pelayo, 20)
  • Complex Esportiu Can Mercader (parc de Can Mercader)
  • Club Delfos Cornellà (c. de la Verge de Montserrat, s/núm)

 

Recollida de la bossa del corredor (amb el xip, el dorsal, la samarreta i els obsequis):
  • El 4 de març de les 10.00 a les 18.00 hores: al Parc Esportiu del Llobregat - PELL (c. del Sorral del Riu / punt d’entrada de la piscina exterior)
  • Excepcionalment, el 5 de març de 8.00 a 9.00 hores: al lloc de sortida de la cursa.