Juliol refrescant amb activitats culturals i esportives

Ja som ben a prop del mes de juliol, i amb ell segueixen les oportunitats per gaudir de música i animació als carrers de la ciutat. La programació de les Nits d'Estiu 2022 ja és a punt i com a preludi tindran el Sant Ildephon's Festival, el dissabte 2 de juliol al carrer de l'Avellaner, a partir de les 18.00 hores.

Com en anteriors ocasions, es tracta d'una cita que reuneix activitats per a petits i grans al mig del barri de Sant Ildefons, començant per tallers infantils, dos espectacles familiars (19.00 h. 'Home bala', d'Albert Vinyes; 20.00 h 'Capitana Morgana', de Soldenit), un xou de màgia (21.00 h. 'Imaginat2' de Niñas del Mago, i un concert de The Beatboys (tribute band de The Beatles) a partir de les 22.30 hores. Més informació.

Nits d’Estiu és la programació cultural que ofereix durant el mes de juliol l’Ajuntament de Cornellà per dinamitzar les nits: música de tots els estils, cinema i activitats culturals a l’aire lliure per gaudir de diferents espais de la ciutat. Aquest any la programació recupera els concerts al parc de Can Mercader i es mantenen espais com el Castell de Cornellà o la plaça de Catalunya, i també hi haurà activitats a La Caldereria, la plaça de Sant Ildefons o el pati de l'escola L'Areny.

 Programació Nits d'Estiu 2022

 

Esport al carrer i cursa nocturna

I aquest dissabte també hi haurà una cita amb les activitats esportives populars a l'avinguda del Baix Llobregat, amb una nova cita de Vine a fer esport al carrer. Serà dissabte 2 de juliol, entre 17.30 i 22.30 hores, al tram entre el carrer del Rugbi i el carrer del Futbol.

El tram estarà pacificat, sense trànsit ni cotxes aparcats, i això permetrà a les famílies que vulguin gaudir totes les activitats que han programat les entitats esportives del barri.

A més, podeu participar a la Cursa Solidària Nocturna CORNELLÀ RCDE RUNNING 1900, organitzada gràcies a la col·laboració de Corresolidaris i el RCD Espanyol. Es tracta d'una cursa en benefici de la Fundación Dravet, amb diverses proves de categoria infantil i dues curses 'open' de 5 km i 10 km a partir de les 21.30 h. En acabar, hi haurà animació musical i 'pasta party'. 

Per a participar d’aquesta cursa es necessari inscripció prèvia a http://lacursanocturnacornella.com/

image

 

Més informació a les xarxes socials:

instagram.jpg  QueferaCornella  |  EsportsCornella  |  CulturaCornella 

facebook.png   QueferaCornella | EsportsCornella  |  CulturaCornella