L’alumnat de l’Institut Maria Aurèlia Capmany crea l’Instagram de la Botiga Solidària

Durant els mesos d’abril i maig l’alumnat del grup C de 3r d’ESO de l'Institut Maria Aurèlia Capmany ha realitzat la proposta d’Aprenentatge i servei donant suport a la Botiga Solidària en la creació de l’Instagram i material per a l’entitat. 

Des del Punt de Voluntariat de Cornellà juntament amb l’alumnat del grup C de 3r d’ESO  del'Institut Maria Aurèlia Capmany , s’ha col·laborat en la proposta de servei comunitari vinculada a la Botiga Solidària que han dut a terme els alumnes. Aquesta proposta ha consistit en una sèrie de sessions on l’alumnat ha conegut el projecte, han fet la visita al local i han conegut de primera mà la gran tasca solidària i voluntària que realitzen les persones que col·laboren en aquesta entitat de la nostra ciutat.

D’aquesta manera, l’alumnat ha creat un llistat de propostes per a donar suport a la Botiga Solidària i entre elles, s'ha decidit  crear l’Instagram de l’entitat i aportar el disseny de publicacions per a realitzar la difusió del projecte. A més a més, es vol donar a conèixer a la ciutadania les diferents formes d’ajudar a aquesta entitat amb donacions o oferint-se com a persona voluntària.

El compte d’Instagram es diu @botigasolidariacornella i ja el podeu trobar actiu i seguir-lo si hi esteu interessats.