La ciutat es prepara per a donar la benvinguda als Reis d'Orient, aquest dimecres 5 de gener

El recorregut previst de la Cavalcada 2022 s'ha modificat per fer-lo més llarg, i els Reis es preparen per fer arribar als infants de Cornellà un missatge a través de les xarxes socials.

 

L'arribada dels Reis d'Orient és una de les cites més esperades de l'any per als nens i nenes de la ciutat, així com per a la resta de la família. El 5 de gener de 2022, les circumstàncies de la pandèmia han obligat a replantejar a darrera hora tant l’arribada com part de la Cavalcada dels Reis. No hi haurà espectacle d’arribada obert al públic ni tampoc parlament davant de l’Ajuntament. 

Els Reis d’Orient, tot i això, seran fidels a la seva cita la tarda del dimecres 5, a partir de les 17.00 hores. Els Reis han informat el Mag Maginet que tenen un missatge molt important per donar als infants de la ciutat. Mantingueu-vos informats a les xarxes socials:

@culturacornella @queferacornella

iconfinder-calendar-1291765.png 5 de gener de 2022

iconfinder-clock-time-309091.png 17.00 hores

 

Recorregut de la Cavalcada de Reis 2022

El recorregut de la cavalcada previst també s'ha modificat per fer-lo més llarg, i facilitar que no hi hagi aglomeracions en cap punt de la ciutat per complir amb les recomacions sanitàries. Les carrosses no repartiran caramels. Respecteu les distàncies amb altres persones i utilitzeu mascareta.Si us plau, tingueu en compte que el recorregut publicat a la revista Cornellà Informa de desembre ja no és vàlid.

 

Repasseu el Conte de Reis! també hi podeu trobar alguna pista...