La Jugatecambiental de Can Mercader registra l'assistència més alta de tota l'àrea metropolitana durant 2021

La Jugatecambiental de Can Mercader registra l'assistència més alta de tota l'àrea metropolitana durant 2021
Imatge d'una edició de la jugateca del mes de juny de 2019.

La Jugatecambiental del parc de Can Mercader ha registrat l'any 2021 l'assistència més alta de totes les jugateques de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb 2.583 usuaris entre les programacions de primavera i tardor. L'espai de joc del parc del Canal de la Infanta també registra bones dades d'assistència, amb 996 usuaris.

Les Jugateques són espais de joc per a les famílies, promoguts per l’Àrea Metropolitana de Barcelona als parcs metropolitans, que ofereixen als participants una oportunitat d’aprenentatge i experimentació a través del joc, tenint com a fil conductor la sostenibilitat ambiental. Els principals objectius són donar a conèixer els valors socials, patrimonials i ambientals de cada parc i promoure una relació de bona convivència entre la ciutadania i els seus parcs.

A l'Agenda municipal trobareu anunciades les properes activitats d'aquest cicle (habitualment entre març i juny a la primavera, i entre setembre i novembre a la tardor).

Agenda d'activitats de Medi Ambient

Més informació al web de l'AMB

 

Des que es van posar en marxa el 2015, les jugateques han registrat més de 12.000 visitants, a Can Mercader, i 5.000 al parc del Canal de la Infanta. Els darrers dos anys s'havia notat una important davallada d'assistència a nivell general pels efectes per la pandèmia, primer per la cancel·lació de la programació de primavera de 2020, i més tard també hi va haver limitacions de la ràtio. Amb la programació de tardor de 2021, les xifres han remuntat i s'han acostat als nivells de 2019; en el cas de la Jugatecambiental del parc del Canal de la Infanta, fins i tot s'han superat.