La Universitat de la Gent Gran de Cornellà comença demà el seu curs amb reducció de ràtios a les aules

La UNED SÈNIOR / Universitat de la Gent Gran comença aquest dimarts 6 d’octubre el curs 2020-2021 aplicant les restriccions de prevenció de contagi del coronavirus. El centre obrirà les portes amb la voluntat de mantenir la formació, tot i la reducció considerable del nombre d’alumnes per aula per a garantir la distància de seguretat, fet que obliga a l’Ajuntament de Cornellà a fer un sobreesforç per a mantenir aquesta oferta formativa que fomenta la cohesió social i la integració dels majors de 50 anys de la ciutat.

D’aquesta manera, el curs de la Universitat de la Gent Gran s’iniciarà amb prop de 60 matrícules demanades i cinc cursos nous, tots ells presencials. “Antropologia”, “Amor a l’Antiga Grècia”, “Comuniquem-nos en anglès”, “Novel·la històrica” i “Ens divertim fent matemàtiques” són les propostes noves d’aquest primer quadrimestre de curs.

A banda de la reducció de la ràtio a les aules per a garantir la distància física de seguretat, la Universitat de la Gent Gran també ha aplicat la resta de mesures de prevenció de la Covid-19 obligatòries als centres formatius, com ara les ‘aules bombolla’. A més, a tota la instal·lació s’han habilitat dispensadors de gel hidroalcohòlic i les mascaretes s’hauran de portar obligatòriament.

Recordem que la Universitat de la Gent Gran és un projecte formatiu nascut a Cornellà fa 14 anys i que actualment forma part del projecte UNED Sènior. Està adreçat a majors de 50 anys, independentment de la seva formació o experiència professional prèvia. La UGG funciona diferent d’una universitat convencional i imparteix cursos de temàtiques diverses que serveixen per a ampliar i profunditzar la formació dels seus alumnes, sense obtenir una graduació universitària però sí amb certificat oficial d’assistència i participació.

Les classes es porten a terme els dimarts i dijous, de 18:00 a 20:00 hores en el Centre Cultural Joan N. Garcia-Nieto, situat al carrer Mossèn Andreu, 13-19, 3a planta. El telèfon de contacte és el 93.376.70.11. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a info@cornella.uned.es