La web de l'Ajuntament de Cornellà revalida el segell Infoparticipa

L'Ajuntament de Cornellà ha revalidat el Segell Infoparticipa per la qualitat i transparència del web municipal per sisena vegada consecutiva. Aquest distintiu l'atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i és el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública en els webs municipals.

Cornellà ha estat un dels 135 ajuntaments catalans en obtenir el Segell. El web www.cornella.cat ha obtingut una puntuació del 96,15%, en complir 50 dels 52 indicadors que s'han establert per a aquesta edició.

El Segell InfoParticipa es va concebre l'any 2013 amb l'objectiu d'incentivar les bones pràctiques en comunicació pública local. Al mapa s'avaluen criteris de transparència i en funció del resultat obtingut i del nombre d'habitants del municipi s'atorga una de les següents distincions: Segell Infoparticipa, Menció al Segell Infoparticipa i Reconeixement a la millora de la qualitat i la transparència. 

Acte de lliurament del segell Infoparticipa (10-05-2021).L'Ajuntament de Cornellà s'avalua com a municipi de més de 50.000 habitants i necessitava una puntuació del 95% per obtenir el Segell. Amb aquest guardó l'Ajuntament de Cornellà consolida un cop més tota la feina feta en matèria de proximitat i transparència, que durant 2020 ha inclòs la posada en marxa d'un nou web municipal, tot i les dificultats que ha implicat la pandèmia, i se subratlla el compromís de millorar progressivament els canals d'informació entre la ciutadania i l'Ajuntament, així com  la transparència de l'administració.

 

El Mapa Infoparticipa

El Mapa InfoParticipa és una plataforma que va ser concebuda l'any 2012 pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (LPCCP) per publicar els resultats d'avaluar la informació que ofereixen els ajuntaments en les seves pàgines web, amb l'objectiu de promoure'n la seva millora.

 

Més informació a:

https://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/