L'Ajuntament de Cornellà destina 400.000 euros a una nova emissió de targetes moneder

L'Ajuntament de Cornellà destina 400.000 euros a una nova emissió de targetes moneder
Promoció destinada a fomentar les compres al comerç local.

L'Ajuntament de Cornellà, a través de l'empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica (Procornellà), torna a posar en marxa les targetes moneder vinculades a la campanya “Compra a prop, compra amb confiança”. Després de la bona acollida de la primera edició, s'ha decidit continuar reforçant l'activitat del comerç local mitjançant una iniciativa, centrada a fidelitzar les compres de proximitat. 

Es posaran en circulació 16.000 targetes noves, que aquesta vegada són de color gris, i que es podran comprar fins al 31 de març de 2022. Igual que l'any passat, la campanya està adreçada a la ciutadania més gran de 18 anys de Cornellà. Cada persona pot adquirir la targeta a través del web www.compracornella.cat per 75 euros i la rebrà amb un saldo de 100 euros –els 25 euros restants els aporta directament el consistori–.

En comparació de l'edició del 2020, l'Ajuntament de Cornellà destinarà 100.000 euros més, fins a un total de 400.000 euros, en aquesta campanya d'estímul al comerç local. D'aquesta manera la ciutadania podria gastar als comerços locals que s'hi hagin registrat fins a 1,6 milions d'euros. En aquesta iniciativa, hi participen tota mena d'establiments comercials: des de parades dels tres mercats municipals, a botigues de moda, calçat o electrònica; a més de perruqueries i centres d'estètica. El llistat de comerços està disponible a través de la pàgina www.compracornella.cat

 

Com funcionen les noves targetes de color gris*?

  • Tot i que pagues 75 €, el saldo de la targeta és de 100 €
  • Pots utilitzar-les a qualsevol dels establiments adherits
  • El termini per fer servir la targeta de color gris és d'un any, fins al 31 de desembre de 2022

 

Com la puc comprar?

  • Sol·licita la targeta a la web www.compracornella.cat. També hauràs de triar per quin dels quatre llocs de recollida habilitats et resulta més còmode.
  • Podràs recollir la targeta a lloc indicat a partir de les 24 hores després de la compra, i ja podràs començar a utilitzar-la.

 


Més suport a l'economia de proximitat

La campanya s'emmarca en les accions empreses per l'Ajuntament de Cornellà per a pal·liar els efectes de la pandèmia de Covid-19. En el cas del sector comercial, durant aquest any s'han destinat 420.000 euros a ajudes a bars i restaurants que, per culpa de les restriccions sanitàries, han vist reduïda la seva activitat i, per tant, també els ingressos. També s'han congelat taxes i impostos municipals, com ara el de l'ocupació de la via pública (terrasses). I, a més, s'està fent un reforç del programa “Quota 0” per a emprenedors, amb ajuts al pagament de lloguers de locals i oficines gestionats per Procornellà i assistència a PIMES, dotat de 110.000 euros.

 

* L'antiga targeta vermella es pot utilitzar fins al 31 de desembre de 2021
als establiments participants a la primera edició